Als de feestdagen achter de rug zijn, maken veel mensen de balans op en starten met goede voornemens. Wij hebben een lijst met boeken samengesteld met verschillende onderwerpen over bijvoorbeeld gezonder leven zonder stress, leuker leven, afvallen, mindfulness, opruimen in je huis en in je hoofd. Ook zijn er heel veel kalenders te koop, die je elke dag weer op weg helpen naar een beter leven!

Ben je geïnteresseerd in de top 10, nieuwe boeken, ebook van de week of andere acties?

Naar de reguliere homepage

In prijs verlaagd van € 15,00 naar € 10,00

Het keto-dieet compleet

Amy Ramos

€ 15,00

Geldig vanaf 26 december 2020 t/m 2 februari 2021

Het keto-dieet compleet van Amy Ramos vertelt je alles wat je wilt weten over één van de grootste dieettrends van het moment! Met dit eetpatroon, waarbij de focus ligt op koolhydraatarm en vetrijk eten, raak je snel je overtollige kilo's kwijt. Met deze internationale bestseller kan iedereen die wil starten met het keto-dieet direct aan de slag! Inclusief praktische informatie, 75 makkelijke recepten en een 14 dagen maaltijdenplan. Voor iedereen die moet of wil afvallen!

In prijs verlaagd van € 20,00 naar € 15,00

Ongetemd leven

Glennon Doyle

€ 20,00

Geldig vanaf 26 december 2020 t/m 2 februari 2021

Bestsellerauteur Glennon Doyle laat in ‘Ongetemd leven’ zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Van jongs af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld, en Doyle pleit er in dit boek voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn. 
Lees het. Beleef het. Oefen het.' - ADELE

pro-mbookslibr2 : libris