Bruce Springsteen

Maak kans op een gesigneerde en genummerde editie van Born to run

‘Ideale rockautobiografie van Bruce Springsteen’ - Het Parool

Born to run

Bruce Springsteen

€ 27,50

Het openhartige verhaal van The Boss De afgelopen zes jaar heeft Springsteen in stilte en vol overgave zijn levensverhaal opgeschreven. De magie die zijn songteksten zo bijzonder maken spatten ook van elke pagina van dit boek af. Met ontwapenende openhartigheid vertelt hij voor het eerst over de persoonlijke problemen die zijn beste werk hebben geïnspireerd en hij laat zien waarom de song Born to Run veel meer over hem vertelt dan wij tot nu toe aannamen. Born to Run is meer dan de memoires van een legendarische rockster. Dit boek is voor werkers en dromers, voor ouders en kinderen, voor lovers en loners, artiesten en freaks, voor al die fans die The Boss en zijn muziek hoog hebben zitten. 

Deelnameformulier prijsvraag Born to Run

Leuk, je doet mee met onze Bruce Springsteen prijsvraag! Om kans te maken op de prijs beantwoord je de vraag en laat je op het deelnameformulier je mailadres en naam* achter. Mocht je het gesigneerde en genummerde boek Born to run hebben gewonnen, dan kunnen we je gemakkelijk benaderen.


*Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Na elke actie verwijderen wij alle persoonlijke gegevens. Deze actie is geldig t/m 6 december 2016. De prijswinnaar wordt op 8 december bekend gemaakt.

 

Voor wie is het nummer “Bobby Jean” geschreven?

Genummerde -uitgave

Handtek -bruce

pro-mbooks2 : libris