De 100-jarige man van Jonas Jonasson

Reserveer De 100-jarige man die terug kwam om de wereld te redden van Jonas Jonasson en krijg een strandbal cadeau*

De 100-jarige man is terug! Het vervolg op de internationale bestseller: De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween. In 2013 werd het eerste boek van De 100-jarige man verfilmd.

Verschijnt op 3 juli 2018

De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

Jonas Jonasson

€ 12,99

De 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius leiden een luxe, paradijselijk leven op Bali, maar eigenlijk vervelen ze zich in het paradijs. Een ballonvaart met voldoende flessen champagne voor de 101e verjaardag van Allan kan allicht tijdelijk voor wat spanning zorgen. Door omstandigheden belanden ze in zee en de drenkelingen worden opgevist door een Noord-Koreaans militair schip op weg naar huis. Dat dat schip gesmokkeld verrijkt uranium vervoert voor Kim Jong-un weten ze op dat moment nog niet. In no time vormen ze het middelpunt van een diplomatieke rel waar vele leidende politieke figuren bij betrokken raken, van de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken tot Angela Merkel en Trump aan toe.

Hoe krijg je de speciale strandbal cadeau?*

Reserveer voor 3 juli De 100-jarige man die terug kwam om de wereld te redden van Jonas Jonasson voor afhalen in de boekhandel.

Op 3 juli haal je je bestelling op in de boekhandel en krijg je de speciale strandbal bij je boek.

Geldig zolang de voorraad strekt. Dit is een winkelactie. Bezorgbestelling bevatten GEEN strandbal.

Recensies over 'De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween'

Recensie door Marly van Kessel op Hebban.nl: Tijdens het lezen moest ik heel erg denken aan de kinderboeken die ik als kind las. Meestal gebeurden er daarin dingen die in het echt helemaal niet konden gebeuren of heel absurd zouden zijn. Dat is bij dit boek precies zo. Het bracht me daardoor terug naar mijn kindertijd en dat vond ik wel een aparte ervaring bij een boek voor volwassenen.

Recensie door Ikvindlezenleuk (Mathilde) op Hebban.nl Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. De schrijver heeft Britse humor, ondanks dat hij uit Zweden komt. Het verhaal doet me denken aan de boeken van Sue Townsend en aan "Het leven van Pi" van Yann Martel. De humor is droog en absurdistisch.

Lezersreacties:

"Ik moest zo hard lachen dat ik moest huilen"

"Een geweldig en gul avontuur"

"Moest lachen van begin tot eind"

"Ik werd er echt blij van"

Officiele trailer van de in 2013 verfilmde De 100-jarige man die uit het raam klom en verdweeen

pro-mbooks3 : libris