Millennium 6: 'Zij die moet sterven', David Lagercrantz

Lisbeth Salander maakt zich op voor de finale strijd met haar zus…

In dit zesde deel van de Millennium-reeks maakt Lisbeth Salander zich op voor de finale strijd met haar zus Camilla. Deze keer is Lisbeth de jager, niet de prooi…

'Zij die moet sterven' verschijnt op 22 augustus 2019

Zij die moet sterven

David Lagercrantz

€ 22,99
Op een morgen wordt een dakloze man dood aangetroffen in een park. Mikael Blomkvist wordt door lijkschouwer Frederika Nyman gebeld omdat zijn nummer bij deze man is aangetroffen. Weet hij wie de onbekende dode is? Lisbeth Salander bevindt zich op dat moment in Moskou. Op een feest in een restaurant waarvan de eigenaar ook het brein achter een aantal trollenfabrieken is, wil ze eens en voor altijd met haar zus Camilla afrekenen. Deze keer is Lisbeth de jager, niet de prooi... Zij die moet sterven is het laatste door David Lagercrantz geschreven deel en levert een explosief einde van Millennium 6.

Nieuwsgierig?

Samenvatting Millennium 1 t/m 5 PLUS voorpublicatie!

Ter gelegenheid van de publicatie van het zesde deel in de Millennium-serie heeft de uitgever voor u in een klein boekwerk het Millennium-universum in kaart gebracht. In dit boekje vindt u samenvattingen van de eerdere vijf delen. Daarnaast krijgt u nu alvast een exclusief leesfragment van Zij die moet sterven – Millennium 6! Het boekje kunt u hier downloaden of haalt u op bij uw favoriete boekhandel.

Daarnaast kunt u, als klant van Libris.nl, alvast de proloog en de eerste twee hoofdstukken lezen.

 

pro-mbooks3 : libris