Het nieuwe boek van Katja Schuurman

Maak kans op een door Katja Schuurman gesigneerd en gepersonaliseerd exemplaar van haar nieuwe boek Katja was hier

Katja's eerste reisboek staat vol met persoonlijke verhalen en foto's uit haar eigen plakboeken. Ze voorziet je van tips, verklapt haar favoriete logeerplekken, restaurants en 'to do's', en ze spoort je aan om vooral zelf op pad te gaan. Verken de wereld, ga eropuit, leef je eigen bucketlist!

Katja was hier verschijnt op 29 mei, reserveer nu!

Katja was hier

Katja Schuurman

€ 19,99

Reizen is een van Katja's grootste passies. Voor tv-programma's zoals 3OpReis, Van A naar B en Memories, maar ook voor haar eigen organisatie Return To Sender. Met elke reis die ze maakte, leerde ze dat je door te reizen niet alleen andere werelden ontdekt, maar ook iedere keer iets over jezelf. Alsof je, zodra het vliegtuig opstijgt, je je eigen leven thuis van een afstandje kunt bekijken en beter weet wat belangrijk voor je is.

Katja reist al haar hele leven; met vrienden, met haar gezin, met haar geliefde of alleen. Het leverde haar bijzondere ontmoetingen, dierbare herinneringen en vrienden voor het leven op. En ze is nog lang niet klaar. Katja's eerste reisboek staat vol met persoonlijke verhalen en foto's uit haar eigen plakboeken. Ze voorziet je van tips, verklapt haar favoriete logeerplekken, restaurants en 'to do's', en ze spoort je aan om vooral zelf op pad te gaan.

Met o.a. twee weken alleen naar Costa Rica, duizenden kilometers in de Trans Siberië Express,terug naar Katja's roots in Suriname en Curaçao, opladen in een yoga retreat. En met héél véél tips voor restaurants en hotels en must see's dichtbij en ver weg.

Verken de wereld, ga eropuit, leef je eigen bucketlist!

Doe mee met de prijsvraag

Bestel het boek Katja was hier van Katja Schuurman. En vul onderstaand prijsvraagformulier in. Uit alle bestellingen die tussen 18 en 28 mei 2018 zijn geplaatst worden 25 winnaars getrokken die, bij verschijning, een door Katja Schuurman gesigneerd en gepersonaliseerd exemplaar ontvangen in plaats van de reguliere editie.

Ga naar het prijsvraagformulier

pro-mbooks3 : libris