Pepijn Lanen - Vad3r

Pepijn Lanen komt met een nieuw boek, over zijn vaderschap. Hij is naast auteur onder andere bekend van de Jeugd van Tegenwoordig.

Zijn nieuwe boek Vad3r is een zeer intiem portret van het ouderschap, dat tegelijkertijd uiterst actueel en universeel is. Pepijn Lanen beleeft hoogtepunten in het kleine alledaagse.

Het nieuwe boek van Pepijn Lanen is vanaf nu verkrijgbaar. Bestel nu!

Vad3r

Pepijn Lanen

€ 22,50
Vad3r van Pepijn Lanen is een zeer intiem portret van het ouderschap, dat tegelijkertijd uiterst actueel en universeel is. Pepijn Lanen beleeft hoogtepunten in het kleine alledaagse. ‘Coco is voor de derde keer zwanger. We zijn in één klap in een nieuw tijdperk beland. De uitslag van een zwangerschapstest heeft ons getransporteerd.’ Met deze zinnen opent Pepijn Lanen, inmiddels trotse vader van drie, zijn openhartige verhaal over het vaderschap. ‘Als ik de kindjes in hun ogen kijk, krijg ik kortsluiting in mijn hoofd door de liefde. Hun bestaan is een wonder dat mijn hersenen nauwelijks kunnen registreren.’ ‘In zijn verse boek Vad3r beschrijft Pepijn zijn nieuwe leven zoals alleen hij dat kan.’ – Linda.nl ‘Intiem boek over vaderschap.’ – NPO radio 1 ‘Ontwapenend en eerlijk.’ – Flair Over eerder werk: ‘Onze ouders hadden Van Kooten en De Bie voor de verrijking van de Nederlandse taal, wij hebben Lanen.’ – De Correspondent


(c) Texas Schiffmacher

pro-mbooks3 : libris