Flavour | Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de spotlight zet. Zijn nieuwe kookboek "Flavour" combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok.

Flavour is vanaf nu verkrijgbaar, bestel nu!

Flavour

Yotam Ottolenghi

€ 32,00
NEDERLANDSTALIGE EDITIEYotam Ottolenghi weet als geen ander weet hoe je groenten in de spotlight zet. Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok.In Flavour viert Ottolenghi de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten. In ruim 100 recepten laat hij niet alleen zien hoe we ze moeten bereiden, maar ook hoe smaak bepaald wordt en waarom bepaalde combinaties zo goed werken. Met recepten als auberginedumplings 'alla Parmigiana', taco's met knolselderij en geitenkaas, champignonlasagne en groentenschnitzels - allen voorzien van foto's die je doen watertanden.

Recept: Runder-entrecote met harissa, paprika en citroensaus uit het kookboek Simpel


In 2019 stelden wij een heerlijk kerstdiner samen.
Benieuwd naar dit recept, dat niet alleen geschikt is voor het kerstdiner, maar voor als je je gasten iets bijzonders wilt voorschotelen.
Ga naar dit recept

pro-mbookslibr3 : libris