Het nieuwe boek van John Green

Schildpadden tot in het oneindige verschijnt 10 oktober 2017

Bijna zes jaar na het overweldigende succes van Een weeffout in onze sterren schrijft John Green met Schildpadden tot in het oneindige opnieuw een briljante en onvergetelijke roman.

Schildpadden tot in het oneindige

John Green

€ 16,99

Het begint allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats.

Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.

In dit langverwachte nieuwe boek deelt John Green het verhaal van Aza met verpletterende directheid: 'Dit is mijn eerste poging om openlijk te schrijven over de stoornis waar ikzelf sinds mijn vroegste jeugd mee worstel. Het verhaal is verzonnen, maar gaat wel degelijk ook over mij persoonlijk.'

John Green leest het eerste hoofdstuk van Schildpadden tot in het oneindige

John Green is de veelbekroonde bestsellerauteur van Het Grote Misschien, 19 keer Katherine, Paper Towns, Will Grayson, will grayson en Een weeffout in onze sterren. Maar misschien wel het meest bekend door de Hollywoodverfilmingen van Een weeffout in onze sterren en Paper Towns. John Green heeft samen met zijn broer ook het immens populaire YouTube-kanaal Vlogbrothers. In 2014 werd John Green uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke personen ter wereld door TIMES Magazine.
pro-mbooks2 : libris