Klaas kan alles - gesigneerde editie

Op 15 oktober verschijnt het boek Klaas Kan Alles - Jij Ook? Een populaire wetenschappelijk boek waarbij televisiepresentator Klaas van Kruistum allerlei uitdagingen aangaat met behulp van gadgets. Hij onderzoekt bijvoorbeeld of hij met een speciale bal een tsunami kan overleven en probeert de gekste beroepen uit. Wetenschapsjournalisten leggen op hun beurt in begrijpelijke taal uit wat een tsunami nu eigenlijk precies is. Dit boek is voor zowel jongens als meisjes.

Wil jij een door Klaas gesigneerd exemplaar van Klaas kan alles ontvangen?

Reserveer dan voor 10 oktober 2018 een exemplaar en de eerste 100 bestellingen ontvangen een door Klaas gesigneerde editie!

Verschijnt op 15 oktober 2018

Klaas kan alles

Yannick Fritschy ; Marleen Hoebe

€ 7,50
Dit is Klaas! En Klaas kan alles, dat kun je wel zien! In dit populairwetenschappelijke boek probeert Klaas de gekste beroepen uit voor één dag, gaat hij de meest onmogelijke missies aan en probeert hij een expert te verslaan op zijn eigen vakgebied! Dit natuurlijk wel met behulp van allemaal toffe gadgets. Maar niet alleen Klaas probeert alles uit. Ook de lezers kunnen allerlei interessante experimenten doen! Kan Klaas écht alles? Dat en nog veel meer lees je in dit boek! Klaas van Kruistum is een populaire televisiepresentator van onder andere kinderprogramma’s als Zapplive, Zapplive op Zondag en Klaas Kan Alles. Wekelijks kijken honderdduizenden kinderen naar zijn programma’s. Wie is de Mol-liefhebbers kennen hem als de Mol uit de 2016-editie.

100 Klanten die tussen 9 juli en 10 oktober 2018 een reservering voor een bezorg- of afhaalbestelling hebben geplaatst, maken kans op een gesigneerd exemplaar. Winnaars worden op 10 oktober op de hoogte gebracht of ze een gesigneerd exemplaar ontvangen.

 

 

pro-mbooks3 : libris