Nicci French - Frieda Klein-serie

'De dag van de doden’ is het achtste en laatste deel in de spannende Frieda Klein-serie van Nicci French

Al acht jaar lang wordt Frieda Klein achtervolgd door Dean Reeve. In ‘De dag van de doden’ gaat ze voor het laatst de confrontatie met hem aan. Wanneer het duel tussen Frieda en haar aartsvijand Dean Reeve uiteindelijk zijn climax bereikt, kan slechts één van hen het overleven…De Frieda Klein-reeks van Nicci French is een van de bestverkochte thrillerseries van Nederland. Dit laatste deel is in april 2018 verschenen.

De dag van de doden

Nicci French

€ 15,00

De bladeren vallen van de bomen en in Londen waart een seriemoordenaar rond. In een winkelstraat in het noorden van de stad crasht een op hol geslagen auto, de man achter het stuur blijkt al een week eerder te zijn vermoord. Op Hampstead Heath brandt een vuurstapel, in de vlammen ligt het volgende slachtoffer.

Het aantal doden neemt snel toe, maar het politieonderzoek loopt vast: het is duidelijk dat de dader een spel speelt. Voor deze onconventionele moordenaar dient elk lijk slechts als boodschap aan één vrouw. Psychoanalytica Frieda Klein is namelijk ondergedoken, en iemand is naar haar op zoek. Wanneer het duel tussen Frieda en haar aartsvijand Dean Reeve uiteindelijk zijn climax bereikt, kan slechts één van hen het overleven…

pro-mbooks3 : libris