De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 14,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Als Efia rent, rinkelen de kraaltjes van haar vlechten. Rinkel, rinkel! Zulke mooie haren wil Esmee ook wel! Maar wie kan dat doen? De winkeljuf, de boer en de acrobaat niet. Maar de kapper wel! Esmee krijgt net zulke vlechtjes als haar vriendin. Ze lijken wel zusjes! Een vrolijk avontuur voor peuters en kleuters over vriendschap en gelijkwaardigheid. Door Carolijn Leisink met illustraties van Ewald Stuer ISBN: 978-94-92844-81-1 Nederlands | Hardcover A4 | Druk 1 | november 2020 | 28 pagina’s In 2016 organiseerde Inclusive Works de derde editie van “Write & Unite”; een verhalenwedstrijd. Deze keer met het thema “Kleurrijk Gelijk: Gelijkwaardigheid van mensen van alle huidskleuren”. Achter de wedstrijd zit de ambitie om mensen van Afrikaanse afkomst een volwaardige plek te geven in de Nederlandse kinderliteratuur. Met dit boek presenteren wij een verhaal dat bijdraagt aan interraciale contacten en vriendschappen onder kinderen en volwassenen. Laura Coello Eertink, directrice Inclusive Works
ISBN
9789492844811
Vorm
Gebonden
Uitgever
Droomvallei Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
15-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
26 pp.
Genre
Prentenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris