De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 12,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Argentijnse avonden is het verhaal van een vader en zijn twee dochters, emigranten in Argentinië, en hun gespannen verhouding - het verhaal van een gezin op drift. In 1937 besloot Rinus van Mastrigt naar Nederlands-Indië te fietsen om daar werk te zoeken. Hij trouwde er en kort daarna werden Ida en Miep geboren. De oorlog sloeg het gezin uiteen. Na de jappenkampen zocht Rinus zijn geluk in booming Argentinië en liet zijn dochters overkomen. De meisjes werden liefdevol opgevangen door de gereformeerde nazaten van Hollandse en Friese landverhuizers die een Hollandse kolonie hadden gesticht op de pampa. Ida trouwde met een van hen, werd boerin en later ook Hollandse consul. Argentijnse avonden is een aangrijpende familiegeschiedenis, en tevens een ode aan generaties Nederlanders die een nieuw bestaan opbouwden in een onbekende wereld.
ISBN
9789045026602
Vorm
Paperback
Uitgever
Atlas Contact, Uitgeverij
Druk
7e
Verschenen
11-03-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
256 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris