De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 12,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Joost Prinsen deed tientallen jaren verslag van de bridgewereld in bladen als Bridge en Bridge Magazine IMP. In deze artikelen voelde hij topspelers aan de tand en legde hij de geheimen rondom het populaire spel bloot. In dit boek zijn die artikelen bijeengebracht, aangevuld en van humoristisch commentaar voorzien. Een goede speler is niet eerlijk biedt een openhartige kijk op de vele smakelijke anekdotes, opmerkelijke kampioenen en schandalige vedettes die de bridgewereld rijk is.
ISBN
9789020411393
Vorm
Paperback
Uitgever
Atlas Contact, Uitgeverij
Druk
6e
Verschenen
17-10-2011
Taal
Nederlands
Pagina's
288 pp.
Genre
Sport & Spel
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris