De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 18,50

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Al tien jaar werkzaam als verpleegkundige, inclusief stages dan. De zorg is een mooi vak vol diversiteit en allerlei situaties. En in die tien jaar maak je heel wat mee. Weinig situaties waarin je nog echt vreemd van staat te kijken. Altijd bereid te helpen. De patiënten, bewoners, cliënten, in elke setting weer een andere naam. Eén ding staat vast, de mensen aan wie je zorg verleent, zij maken het verschil in je dienst en in je dag. Dat lievelingetje van de afdeling die stiekem ieders favoriet is, de mensen die wat minder favoriet zijn, maar ook hun geweldige kant hebben. Want het blijven op de eerste plaats nog altijd mensen, met een eigen karakter. Collega's net zo. In tien jaar zorg krijg je voldoende te horen. Hoe iemands dag was, hoe het met familie gaat, vragen van collega's en opmerkingen van de patiënt. Sommige uitspraken zijn zonder context opmerkelijk, andere met context ook. In dit boek komen deze uitspraken in het spotlicht te staan. Welkom in de zorg, zonder context. Oké, een beetje context dan.
ISBN
9789402134438
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
18-12-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
101 pp.
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris