De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 10,00

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Op voorraad bij: De Bilthovense Boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Gezocht: de Hamer van Sint-Maarten Je hebt vast wel eens van Sint-Maarten gehoord. Je weet wel, die soldaat die met zijn zwaard zijn mantel doorsneed en de helft aan een bedelaar gaf die het koud had. En die later bisschop werd en die we ieder jaar op 11 november herdenken met een lampionnenoptocht. Maar weet je ook dat hij een hamer had en wat hij daar mee deed? De leerlingen uit de klas van Sem en Sophie wisten dat zeker niet en daarom bedacht hun juf voor hen een speurtocht naar die hamer. Sem en Sophie maken op die tocht door Utrecht allerlei verrassende dingen mee. Maar zullen zij de hamer ook als eersten vinden...? Charlotte Gispen (1985) studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht. Ze woont en werkt in Utrecht en dit is haar tweede boek over Sem en Sophie. Willem Hendrik Gispen (1943) is schrijver en emeritus rector magnificus van de Universiteit Utrecht. Van zijn hand verschenen onder ander Utrecht mijn Vrede en Het Geluk van de IJsvogel. De avonturen van Sem en Sophie Gezocht: De Vrede van Utrecht Gezocht: De Hamer van Sint-Maarten Gezocht: De Gele Trui (verschijnt in juni 2015)
ISBN
9789079399604
Vorm
Paperback
Uitgever
B for Books distriBution
Druk
1e
Verschenen
08-11-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
64 pp.
Genre
Fictie 10+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris