De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 9,90

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Weet jij eigenlijk waar de Vrede van Utrecht over gaat? En wanneer deze gesloten werd? Je hoort er weleens van maar wie weet dat nou... Sem en Sophie moeten voor school een werkstuk maken over de Vrede van Utrecht. De juffrouw belooft een speciale prijs voor het beste werkstuk. Sem en Sophie gaan in Utrecht op onderzoek uit en maken onverwachte en spannende dingen mee. Zullen ze uiteindelijk ontdekken waar de Vrede over gaat en winnen ze de prijs...? Charlotte Gispen (1985) woont in Utrecht. Ze studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht. Dit is haar eerste boek. Willem Hendrik Gispen (1943) is schrijver en emeritus rector magnificus van de Universiteit Utrecht. Van zijn hand verscheen onder andere Utrecht mijn Vrede.
ISBN
9789089480316
Vorm
Paperback
Uitgever
Ronde Tafel, SU De
Druk
1e
Verschenen
29-06-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
64 pp.
Genre
Fictie 10+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris