De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 16,99

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Op voorraad bij: De Bilthovense Boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

VOGELEN, MAAR DAN ANDERS Auteurs: Willem Hendrik Gispen en Jeroen Hermkens; BEZIELDE PORTRETTEN De verhalen van Willem Hendrik Gispen zijn geen biologische beschrijving van vogels maar meer een subjectieve duiding. Zo gunt hij de lezer een blik in zijn persoonlijke wereld waarin de ontmoeting met vogels een bron is van reflectie en inspiratie. Evenzo schildert Jeroen Hermkens geen natuurgetrouw plaatje bij een praatje, maar vangt hij het wezen van een aantal vogels die Gispen ontmoet in bezielde portretten. Vogelen, maar dan anders. Bezielde portretten. Willem Hendrik Gispen (!943), van huis uit neurowetenschapper, is oud-rector magnificus van de Universiteit Utrecht. Veel van zijn publicaties zijn geïnspireerd door Utrecht, als stad en als decor van cultuur en reflectie. Hij is een liefhebber van de natuur en rekent vogels tot zijn vrienden. Als verteller van t Sticht ontving hij de Beelaerts van Blokland Prijs voor Natuur, Cultuur en Historie. Van zijn hand verschenen onder andere Utrecht mijn stad, mijn muze (samen met Jeroen Hermkens 2019), Het Afrika van de ijsvogel (2015) en Mijn ijsvogeldagen (2018). Jeroen Hermkens (1960) volgde zijn opleiding aan de Kunstacedemie in Utrecht en Atelier Champfleury in Parijs. Hij is vooral bekend van zijn stadsgezichten. In de loop der jaren verscheen er een indrukwekkende serie lithos en schilderijen van steden over de wereld. De laatste jaren heeft hij voor baggeraar van Oord een collectie geschilderd van al hun verschillende werkzaamheden over de wereld. Maar ook portretten en het naakt komen in zijn werk naar voren.
ISBN
9789061095569
Vorm
Paperback
Uitgever
Bekking & Blitz uitg.
Druk
1e
Verschenen
30-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
136 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris