Het weeshuis in de azuurblauwe zee

T.J. Klune Taal: Nederlands

Gebonden

€ 17,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Het weeshuis in de azuurblauwe zee

Gebonden

€ 17,50

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Op voorraad bij: De Bilthovense Boekhandel

Linus Baker leidt een rustig, afgezonderd leven en is maatschappelijk werker bij het Ministerie van Toezicht Magische Jongeren. Hij krijgt de bijzondere opdracht te onderzoeken of zes magisch begaafde, maar risicovolle jongeren, die in een weeshuis op een klein eiland wonen, mogelijk een te groot gevaar voor de samenleving opleveren.
In het weeshuis wonen zes jongeren; een merkwaardig, bont gezelschap dat bestaat uit Talia (een meisjeskabouter), Theodore (een gevleugeld draakje), Phee (een boself), Chauncey (een groen, kwalachtig wezen), Sal (een jongen die een miraculeuze verandering ondergaat wanneer hij bang is) en Lucy (een zesjarige antichrist).
Arthur Parnassus is er de directeur en hij wil te vuur en te zwaard sluiting voorkomen – ook al zal hij dan zijn eigen geheim moeten prijsgeven. Linus gaat een maand op het eiland wonen. Wanneer hij gaandeweg zijn vooroordelen laat varen en niet alleen een band opbouwt met de jongeren, maar ook met Arthur, komt hij voor een dilemma te staan: moet hij de ambtelijke regels of zijn hart volgen?
ISBN
9789021462684
Genre
Verschenen
19-05-2022
Bindwijze
Gebonden
Pagina's
400 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Anneke Bok ; Claudia de Poorter
Formaat
22,2 cm x 14,5 cm x 4 cm
Gewicht
606 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris