De sessies

Carla de Jong

€ 22,99

Eindelijk! Het vervolg op In retraite van Carla de Jong. Wat begint als reünie eindigt in een psychologische machtsstrijd. Het is een lekker verhaal en best een page-turner en toch werd ik er in toenemende mate stekelig van.  Misschien waren mijn verwachtingen te hoog gespannen maar e.e.a. kwam op mij wel heel ongeloofwaardig over. Beleef een weekje retraite mee en oordeel zelf.

Ike tipt

Utopia Avenue

David Mitchell

€ 24,99

Utopia Avenue is een band uit de jaren 60 door Mitchell bedacht, maar zou zo echt bestaan kunnen hebben. We volgen de levens van de bandleden met al hun ups en downs. 
De jaren 60, de muziekscene in Londen, Italie en New York. Mitchell schetst een prachtig sfeerbeeld van die tijd waarbij en passant ook nog veel bekende namen uit de popmuziek een rol spelen. En Mitchell zou Mitchell niet zijn als er niet ook nog personen uit eerdere boeken voorbij komen. Hij maakt het geheel af met een bovennatuurlijk tintje. Een heerlijk boek!

Monique tipt

Schaduw van de leeuw

Linda Dielemans

€ 18,99

Linda Dielemans won dit jaar met dit boek de Archeon Jonge Beckmanprijs. En terecht, ‘Schaduw van de leeuw’ is een prachtig boek dat je meeneemt naar het leven van Joeni, een meisje dat 28.000 jaar geleden had kunnen leven. Joeni droomt heel krachtig maar is niet uitgekozen om leerling van de dromer van de stam te worden. Ten einde raad gaat zij haar eigen droomreis maken over de uitgestrekte en gevaarlijke vlaktes om de mammoeten uit haar droom te vinden.    

Wendy tipt

Groet uit De Bilt en Bilthoven

Werry Crone

€ 20,00

Dit boek is een mooie handleiding om De Bilt en Bilthoven nader te leren kennen. Leuk om met het boek in uw hand fiets- of wandeltochten te maken!

Uw boekhandel tipt

Uw boekhandel tipt

pro-mbooks3 : libris