De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 5,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps
{{promotion.PromotionName}}

Vad3r van Pepijn Lanen is een zeer intiem portret van het ouderschap, dat tegelijkertijd uiterst actueel en universeel is. Pepijn Lanen beleeft hoogtepunten in het kleine alledaagse. Coco is voor de derde keer zwanger. We zijn in één klap in een nieuw tijdperk beland. De uitslag van een zwangerschapstest heeft ons getransporteerd. Met deze zinnen opent Pepijn Lanen, inmiddels trotse vader van drie, zijn openhartige verhaal over het vaderschap. Als ik de kindjes in hun ogen kijk, krijg ik kortsluiting in mijn hoofd door de liefde. Hun bestaan is een wonder dat mijn hersenen nauwelijks kunnen registreren.

In zijn verse boek Vad3r beschrijft Pepijn zijn nieuwe leven zoals alleen hij dat kan. Linda.nl

Intiem boek over vaderschap. NPO radio 1

Ontwapenend en eerlijk. Flair

Over eerder werk:

Onze ouders hadden Van Kooten en De Bie voor de verrijking van de Nederlandse taal, wij hebben Lanen. De Correspondent

ISBN
9789026353949
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Ambo|Anthos
Druk
1e
Verschenen
10-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
236 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris