Winkelen bij boekhandel Blokker

Wees welkom bij boekhandel Blokker!  #steunjeboekhandel 

Wat fijn! We zijn weer geopend en u kunt weer bij ons winkelen zonder afspraak.

 

Openingstijden en Contactgegevens

Openingstijden                            Adres- en contactgegevens

Ma. 12.00 - 18.00 uur                    Binnenweg 138
Di.   9.30 - 18.00 uur                     2101 JP Heemstede
Wo.  9.30 - 18.00 uur                     023-5282472 / WA: 0618336320
Do.  9.30 - 18.00 uur                     [email protected]
Vr.    9.30 - 18.00 uur
Za.   9.30 - 17.00 uur

Maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten!

 0618336320

facebookpicto  Volg ons op Facebook

  Volg ons op Instagram

Extra bezorgservice

Als je de deur niet meer uit kunt/wilt/gaat ......

.... dan bezorgen wij elke dag aan huis, tussen 16.30-20.30 uur 

Bestellen via onze website heeft de voorkeur (dan hebben wij de adresgegevens en is de betaling ook afgerond)

Voor informatie of vragen:

  • bel ons overdag: 023 5282472
  • stuur een email: [email protected]
  • of stuur een bericht via WhatsApp: 06 1833 6320 

KOOP LOKAAL – OOK ONLINE

#kooplokaal #winkelslimkoopoptijd #kooplokaalookonline #ikleesthuis

Uitreiking schrijfwedstrijd

Zondag 22 mei was de bekendmaking van de drie winnaars van de schrijfwedstrijd die boekhandel Blokker organiseerde rond het thema van de Boekenweek: ‘Liefde in Heemstede – Liefde in Bennebroek’. De schrijfwedstrijd is onderdeel van de viering van het 75-jarig bestaan van de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek (HVHB) in 2022.

De jury bestond uit Jaap Verschoor  (HVHB), Ramy El-Dardiry (inwoner en schrijver) en Louise Flick (boekhandel Blokker). Het mooiste verhaal of gedicht werd beloond met een boekenbon van € 150,-. De tweede prijs is een boekenbon van € 100,-, de derde prijs een boekenbon van € 50,-. De winnaar van de schrijfwedstrijd is Flip Hammann met het verhaal Eerste liefde in Heemstede: zwembad 1965. Hierin gaat hij terug naar zijn eerste liefde die opbloeide in de oude zwemvijvers bij Groenendaal. De tweede prijs is voor Therry Feije-Tuijp voor haar verhaal Liefde in Bennebroek (over hoe zij in de oorlog liefdevol werd opgevangen in Bennebroek), en de derde prijs voor Frans Strunk en het verhaal Café de Eerste Aanleg (over een bijzondere ontmoeting in De eerste Aanleg).

De jury was aangenaam verrast door de variatie van de inzendingen. Alle deelnemers hadden op eigen, persoonlijke wijze invulling gegeven aan het thema. De winnende verhalen zijn te lezen op de site van de historische vereniging: www.hvhb.nl.

               

V.l.n.r. Flip Hammann, Therry Feije-Tuijp en Frans Strunk.

Foto: Harry Opheikens

Evenementen en lezingen

25
jun
Boekpresentatie Saskia de Jong 'Over gehaktballen' Zaterdag 25 juni is er om 15.00 uur een boekpresentatie van lokale held Saskia de Jong (werkzaam op de Tijo van Eeghenschool) over haar kinderboek 'Over gehaktballen'. Over het boek; Een vrolijk.. Meer informatie
01
jul
Boekpresentatie Marc van der Aart over 'Van Brooklyn naar boerenland' Vrijdagmiddag 1 juli zal Marc van der Aart zijn boek 'Van Brooklyn naar boerenland' bij ons presenteren. Over het boek; Tiriamo avanti! In een mozaïek van licht tegendraadse verhalen vertelt Marc.. Meer informatie
02
jul
Francis van Broekhuizen signeert 'Bij twijfel hard zingen' Zaterdagmiddag 2 juli brengt Francis van Broekhuizen een bezoek aan de boekhandel. Ze zal kort worden geïnterviewd en daarna haar boek 'Bij twijfel hard zingen' signeren. Bent u niet in de gelegenheid.. Meer informatie
16
jul
Interview met Tim de Wit over 'Wankel koninkrijk' Zaterdagmiddag 16 juli is er een interview met Tim de Wit over 'Wankel koninkrijk', Hoe ik Groot Brittannië door Brexit heb zien veranderen.  Tim de Wit vestigde zich zeven jaar geleden als.. Meer informatie

Boekentip van Louise:

Lessen in chemie

Bonnie Garmus

€ 20,99

Wat een heerlijk (zomer)boek! Het is bijna niet te geloven dat dit een debuut is. Het is een vrolijk en humoristisch boek met zeker een serieuze ondertoon. Elizabeth Zott laat zich in dit boek, dat zich afspeelt in de 50-er jaren, niet aan de kant zetten met haar chemische studie en stimuleert zo de huisvrouwen om zich verder te ontwikkelen. Lees dit!

Meer boekentips

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 24 t/m 30 juni 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Verschijnt binnenkort, reserveer nu!

ABCDeelder

Ari Deelder

€ 22,99
‘Waar je niet bij bent gebeurt niet’, was een van de vele levensmotto’s van Jules Deelder, dichter, performer, drummer, nachtburgemeester en icoon. Virtuoos en onvoorwaardelijk leefde hij in het middelpunt van het heelal. Met dezelfde kracht als haar vader heeft Ari Deelder zich opgeworpen als biograaf. Langzaam maar zeker vindt ze haar weg in de tot de nok toe gevulde magazijnen met uitpuilende archieflades, stapels dozen en overvolle kasten. Het is een archief vol rariteiten, memorabilia, foto’s, platen, brillen, horloges, kostuumpakken, aanstekers en andere verzamelingen. Jules’ lades liggen vol beschreven papiertjes, onbetaalde rekeningen, niet-ontwikkelde foto’s, herinneringen, dreigbrieven, schetsen, eerste en laatste pagina’s van verschillende verhalen, sinterklaasgedichten, tapes en vreemde collecties. Het ABCDeelder is een greep uit het nog lang niet volledig uitgezochte archief, waarbij de items zijn geordend volgens de letters van het alfabet. Het geeft een prachtig inkijkje in het universum van J.A. Deelder. Ari doet de naam Deelder eer aan, de begeleidende teksten die zij bij de objecten schreef zijn scherp, gevat en ontroerend en soms even zwart als het zwartste zwart van haar vader.

Boekennieuws

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..

Winnaars Nederlandse Thrillerprijzen bekend

9-6-2022 Tijdens de Avond van het Spannende Boek werden de Nederlandse thrillerprijzen uitgereikt: de Hebban Thrillerprijs, de Zilveren..

Gegijzeld van Chinouk Thijssen wint de prijs van de Jonge Jury 2022

9-6-2022 De winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2022 is het boek Gegijzeld van Chinouk Thijssen. Voorafgaand aan de Dag van de Jonge..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris