Simpel: al 5 jaar een daverend verkoopsucces

Maak kans op een van de gelimiteerde plekken in de online masterclass van Yotam Ottolenghi 

We verloten tien plekken voor de online masterclass van Yotam Ottolenghi en Milli Taylor (Hoofd van OTK – Ottolenghi Test Kitchen) op 9 november 2023. De winnaars ontvangen twee weken van te voren een link naar het event. Vlak voor de start ontvang je een wachtwoord. Het recept ontvang je de dag na de masterclass, samen met een link naar de video. Een unieke kans om Yotam in actie te zien én vragen te stellen.

Dit webinar wordt georganiseerd door Fontaine Uitgevers i.s.m. DK Verlag en Ebury Press.

Bestel eerst het boek en vul dan het formulier in!

Simpel

Yotam Ottolenghi

€ 33,99

Eenmalige limited edition met brief van Yotam, een extra feestrecept en goud op snee.

Meer dan 350.000 exemplaren verkocht! Al 5 jaar lang staat Ottolenghi Simpel in de jaarlijkse top-100 van best verkochte boeken. Dit jubileum wordt gevierd met een prachtige limited edition (de 30e druk!) van deze everseller, waarvoor geldt: op=op!

Eenvoud lijkt misschien onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar dit kookboek staat vol met ruim 130 eenvoudig te bereiden gerechten, waarvan de meeste binnen 30 minuten op tafel staan, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake. - Maximaal 10 ingrediënten- op tafel in maximaal 30 minuten - meer dan 130 recepten en foto's.

Simpel bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Met handige iconen zie je in een oogopslag welke kenmerken betrekking hebben op het betreffende recept. De meer dan 130 fullcolour foto's laten je daarnaast het water in de mond lopen!De pers over Simpel: 'Niet zo moeilijk te maken, de nieuwste Ottolenghi. Opnieuw slaagt de chef erin om van iets als een plompe selderijknol een elegante sensatie te maken.' - **** De Volkskrant'Simpel is een dikke aanrader! Voor Ottolenghi-fans, maar ook juist voor de thuiskoks die iets minder ervaring hebben.' - Dehippevegetarier.nl'Zelfs de trouwste Ottolenghi-fans klagen wel eens over zijn lange recepten. Hij heeft geluisterd. Zijn nieuwe kookboek heet Simpel' - NRC'De reden dat ik zo enthousiast over Simpel ben, is dat het boek vol recepten staat die nog steedsduidelijk 'Ottolenghi' zijn, maar die op minstens een manier simpel zijn (en vaak op meerdere manieren).' - Foodies

pro-mbooks3 : libris