De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 13,99

Afwijkende levertijd: 10 tot 12 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Ik wil niet terug is het aangrijpende verhaal van Edsel Martina die in contact komt met verkeerde vrienden die hem overhalen mee te doen aan een gewapende overval waarbij uiteindelijk een dode valt. Hij wordt veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf. Wanneer hij uiteindelijk weer vrij komt, weet hij één ding heel zeker: hij wil nooit meer terug. Schrijver Angelo Maduro wil met dit verhaal de hedendaagse jongerencultuur en mentaliteit in kaart brengen. De intimidatie door een groep speelt daarbij een belangrijke rol, niet alleen bij jongeren maar ook bij volwassenen. Daardoor komen jongeren ongewild terecht in de criminaliteit met alle gevolgen van dien. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen fouten en de consequenties daarvan. Met Ik wil niet terug laat hij zien dat het geloof in God en in jezelf een belangrijke rol spelen om weerstand te bieden tegen deze ongewilde druk van buitenaf.
ISBN
9789463459730
Vorm
Paperback
Uitgever
Angelo Maduro
Druk
1e
Verschenen
21-02-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
48 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris