De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 13,90

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden. Orthomoleculaire voeding staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt. 'Orthomoleculair' betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. De recepten in dit boek zijn gebaseerd op deze orthomoleculaire voedingsleer. In haar eerste boek De beste dokter staat in de keuken gaf Birgit de Heij al een eerste aanzet tot deze andere manier van denken in de keuken. In dit tweede boek gaat zij uitgebreid verder op dit pad. Naast meer dan 50 recepten en vele ideeën voor lichaamsopbouwende voeding, geeft zij ook aan bij welke ziektebeelden bepaalde voeding niet of juist wel in te zetten is. Tevens verschaft zij handige achtergrondinformatie bij de diverse voedingsmiddelen en in welk seizoen bepaalde gerechten het beste bereid kunnen worden. Diverse indexen maken het boek tot een toegankelijke en praktische bron van informatie. Opnieuw een boek van haar hand dat helpt bij het verantwoording nemen voor je gezondheid, je energie en de kwaliteit van je eigen leven door voeding, het beste medicijn volgens Hippocrates (400 v. Chr.). BIRGIT DE HEIJ was werkzaam als catering manager bij grote bedrijven en leidinggevende in de gezondheidszorg. Nu heeft zij een eigen praktijk als orthomoleculair voedingsdeskundige en publiceert over voeding en gezondheid. De beste dokter staat in de keuken was haar eerste boek (inmiddels driemaal herdrukt).
ISBN
9789057871788
Vorm
Paperback
Uitgever
't Gulden Boek (CBC)
Druk
1e
Verschenen
12-05-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
152 pp.
Genre
Gezondheid
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris