We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 16,90

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Het bed in de stal

Paperback

€ 16,90

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

Ben, de verloren zoon, komt na veel avonturen weer thuis bij zijn vader Eli en zijn broer Achan. Hij heeft al zijn geld vergokt en uitgegeven aan drank en is ervan overtuigd dat zijn vader hem weer weg zal sturen. Die is echter alleen maar gelukkig dat zijn zoon weer veilig thuis is. Achan, die altijd al jaloers was op Ben, is erg boos: Ben mag hij weer gewoon verder leven als zoon, terwijl Achan al het werk moest doen? Hij bedenkt een plan om zijn broer zo veel mogelijk uit te sluiten. Daarvoor moet hij tegen iedereen liegen, waardoor hij uiteindelijk verstrikt raakt in zijn eigen web. Als alles toch aan het licht komt, blijkt dat zijn vader net zoveel van hem houdt en net zo vergevingsgezind is voor hem, als voor Ben. Maar dan haalt het oude leven van Ben hem in.
ISBN
9783991071327
Vorm
Paperback
Uitgever
Novum Publishing
Druk
1e
Verschenen
19-08-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
224 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris