De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 16,90

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Ben, de verloren zoon, komt na veel avonturen weer thuis bij zijn vader Eli en zijn broer Achan. Hij heeft al zijn geld vergokt en uitgegeven aan drank en is ervan overtuigd dat zijn vader hem weer weg zal sturen. Die is echter alleen maar gelukkig dat zijn zoon weer veilig thuis is. Achan, die altijd al jaloers was op Ben, is erg boos: Ben mag hij weer gewoon verder leven als zoon, terwijl Achan al het werk moest doen? Hij bedenkt een plan om zijn broer zo veel mogelijk uit te sluiten. Daarvoor moet hij tegen iedereen liegen, waardoor hij uiteindelijk verstrikt raakt in zijn eigen web. Als alles toch aan het licht komt, blijkt dat zijn vader net zoveel van hem houdt en net zo vergevingsgezind is voor hem, als voor Ben. Maar dan haalt het oude leven van Ben hem in.
ISBN
9783991071327
Vorm
Paperback
Uitgever
Novum Publishing
Druk
1e
Verschenen
19-08-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
224 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris