We zijn open voor afhalen!

We blijven natuurlijk uw bestellingen bezorgen, maar u kunt nu ook gebruik maken van ons afhaalloket. Meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 20,00

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Bewind vs Bemind

Paperback

€ 20,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!

De 88-jarige Margriet wordt door zogenaamde vrienden bedrogen en bestolen. Na een ziekenhuisverblijf wijst de vrederechter haar een advocate-bewindvoerder aan. Die ziet niet hoe Margriet wegkwijnt in een gesloten instelling waar ze niet thuishoort. De missers van de bewindvoerder stapelen zich op. Nicht Els, auteur van dit boek, probeert samen met Margriets goede vriendin Anita het tij te keren. Die opdracht blijkt moeilijker dan verwacht. ‘Deze dappere getuigenis is een #mustread voor wie bewindvoering van onderuit wil begrijpen en voor al wie straks met deze problematiek geconfronteerd kan worden. Jullie allemaal dus.’ ere-vrederechter Jan Nolf #justitiewatcher #radiorechter Els Coenen (°Lier, 1958) leerde liever rekenen dan schrijven. Na haar studies kernfysica werkte ze in de IT- en in de telecomsector. Voor ze in het verhaal van haar tante gezogen werd, had ze amper van bewindvoering gehoord en was haar beeld van het vredegerecht romantisch. De ontnuchtering was groot. Els ondervond hoe frustrerend het is om aan de kant van de machtelozen te staan. Via dit boek ruchtbaarheid geven aan deze problematiek was het enige zinvolle en constructieve dat ze na haar ervaring kon bedenken.
ISBN
9789493111233
Vorm
Paperback
Uitgever
Beefcake Publishing
Druk
1e
Verschenen
31-01-2020
Taal
Nederlands
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris