De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,98

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Over het boek: Australië 1870 Abel Jenkins groeit op bij een Engelse aristocratische familie in Australië. Maar dan ontdekt hij dat hij geen Jenkins is. Op dat ogenblik begint de ontdekkingsreis naar zichzelf. Wie is hij, maar vooral wat is hij? Dan komt ook de Ierse Fiona Chester in zijn leven en staat zijn wereld helemaal op zijn kop. Najara is het intrigerende boek van Els Raemaekers dat zich afspeelt in het Australië van 1870. Het is een romantisch verhaal met een gezonde dosis spanning dat je niet loslaat. Maak kennis met de glamour en glitter van die tijd in een ver weg continent waar verschillende culturen vaak botsen, maar elkaar ook nodig hebben. Ontdek welke rol Najara, een geest van de Aboriginals, in dit verhaal speelt en leer meer over de levenswijze en onderdrukking van de oorspronkelijke bewoners van Australië. Over de auteur: Raemaekers Els is geboren en getogen in het Limburgse. Als dochter van een mijnwerker heeft ze het voorrecht genoten kennis te maken met verschillende culturen. Dit en haar belangstelling naar de mens achter het individu, maakt dat de personages in haar boeken zo levensecht overkomen. Ze weet als geen ander emoties en atmosfeer in haar boeken weer te geven.
ISBN
9781916268548
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij StoryLand
Druk
1e
Verschenen
04-09-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
404 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris