De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 24,90

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Jascha is veertien als ze ontdekt dat ze de tijd stil kan zetten. Dat klinkt veel leuker dan het is. Het is magisch, maar ook vervelend. Ze is bang om voor gek te worden versleten als ze het aan anderen vertelt, of erger nog, er beroemd door te worden. Het is natuurlijk wel superbijzonder dat ze het kan, en Jascha is creatief. Ook al kan er meer niet dan wel, ze weet steeds meer leuks te bedenken. Jascha is 23 als ze dit boek, geïnspireerd door haar dagboeken, begint te schrijven. Dan denkt de wereld dat ze al jaren dood is.
ISBN
9789464050929
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
01-04-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
444 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris