De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 9,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Lolita zei ... is de eerste dichtbundel van Jolies Heij (Maarn, 1964). Heij is dichter, performer, verhalenschrijfster en columniste. Zij won diverse prijzen voor haar gedichten en verhalen. Heij is sinds 2008 te zien op de slampodia in Nederland en Duitsland. Zij won de voorrondes van Poetry Slam in Delft, Zeist, Amersfoort en Vlissingen. In 2010 en 2015 stond zij in de halve finale van het Nationaal Kampioenschap. Volgens kenners verrast Heij met krachtige beelden, verontrustende symboliek en een sterke combinatie van taal, beeld en inhoud. Zelf rept ze over 'gedetailleerde inkijkjes in de binnen- en de buitenwereld'. Inspiratie krijgt zij van dwazen, dronkenmannen, verliefden en andere verdwaalden. Lolita zei ... laat zich lezen als liefdeslyriek, waarin een vrouw gedurende verschillende levensfasen verhaalt van de relaties met de mensen om haar heen, ingebed in mythische landschappen. Gaandeweg verliest Lolita haar onschuld en wordt zij ouder en wijzer.
ISBN
9789491883699
Vorm
Paperback
Uitgever
Heimdall
Druk
1e
Verschenen
15-11-2016
Taal
Nederlands
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris