De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,50

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Thank God it's Friday! Al twee jaar beantwoordt LotteLusts huisseksuologe Marjolein Abma brandende vragen over seks, seksualiteit liefde, lust en alles ertussen op de vrij-dag. Van 'waarom wil ik vaker seks dan mijn partner?' tot 'is het normaal om over mijn seksuele geaardheid te twijfelen?'
ISBN
9789464182873
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
23-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
209 pp.
Genre
Gezondheid
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris