De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook

€ 0,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

Coachen met paarden beschrijft een andere manier van coachen: een manier die ontknoopt en helderheid biedt omdat het wezenlijke snel aan het licht kan komen - meestal, dankzij de paarden, vanuit een onverwachte hoek. Door de ogen van een paard De lezer wordt in dit boek meegenomen om door de ogen van het paard te kijken en te interveniëren. Dit betekent kort, verdicht en in het tempo van het paard werken met de directheid van de paarden zelf. Paarden laten ons direct weten of we verbonden zijn met het grotere geheel, met onze innerlijke kudde en onze eigen plek daarin. Vanuit vier domeinen beschreven Bij het coachen met paarden staat het paard als bron voor interventies centraal. Het vakgebied wordt beschreven vanuit vier domeinen: coachen op gedrag, intrapsychisch coachen, systemisch coachen en coachen met de wijsheid van de kudde. Deze perspectieven dragen bij aan het begrijpen van wat er precies gebeurt tussen paard en coachee. Bijzondere vorm van coaching Coachen met paarden is geschreven voor iedereen die meer wil weten over deze bijzondere vorm van coaching, zowel coaches als coachees. Het is ook geschikt voor coachopleidingen. De wijsheid van de kudde In deze volledig herziene editie staat de belangrijkste bron van dit werk centraal: de wijsheid van de kudde, de manier waarop een kudde omgaat met de werkelijkheid die zich aandient. Dit boek leert je om deze wijsheid te gaan (h)erkennen.
ISBN
9789024428342
Vorm
ebook
Uitgever
Boom
Druk
1e
Verschenen
08-02-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
194 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris