*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

In balans met je paard

effecten van houding en zit van de ruiter op het bewegingsapparaat van het paard

Lisanne Thomas Taal: Nederlands

Gebonden

€ 22,95

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
In balans met je paard

Gebonden

€ 22,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Dit zeer praktijkgerichte boek biedt de ruiter een breed scala aan oefeningen, ondersteund door heldere theorie, waarmee hij of zij stap voor stap het lichaamsbesef en ruitergevoel vergroot. Balans, coördinatie en soepelheid van de ruiter worden verbeterd, evenals het besef hoe het lichaam van de ruiter inwerkt op de bewegingen van het paard.

Als je leert begrijpen hoe je lichaam de bewegingen van het paard kan absorberen en je maakt je het gevoel en de vaardigheden eigen om onafhankelijk te zitten, dan kan het paard optimaal bewegen in ontspanning, evenwicht en in harmonie met de ruiter. Leer het belang van een onafhankelijke zit kennen en probeer echt één te worden met je paard, zonder het onbedoeld te storen of te blokkeren met je zit. Lisanne Thomas is een zeer ervaren trainer en instructrice die zich heeft gespecialiseerd in onder andere het stressvrij beleren van jonge paarden, bitloos rijden volgens de academische principes en het verbeteren van de bewegingsdynamiek tussen ruiter en paard door het vinden van een optimale houding en zit.

Zij baseert haar kennis en kunde op het gebied van ruiterhouding en bewegingsafwikkeling op haar opleiding tot dans- en bewegingstherapeute en de talloze observaties die zij maakte van de vele combinaties die zij coachte gedurende de afgelopen tien jaar. Lisanne is een zeer veelzijdig ruiter en gediplomeerd trainer die met een open visie de vele invalshoeken van de paardenwereld onderzoekt, met als rode draad de liefde voor het paard.
ISBN
9789077462690
Vorm
Gebonden
Uitgever
Bloemendal Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
01-04-2012
Taal
Nederlands
Pagina's
160 pp.
Genre
Sport & Spel
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris