De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 5,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

Reizen, op welke manier dan ook, is een onuitputtelijke bron voor verhalenvertellers. Vier auteurs schreven ieder een schitterend verhaal dat de verbeelding bijna te boven gaat. In deze bundel kom je allereerst terecht bij een mysterieus water in Thailand. Daarna reis je door twee tijden tegelijk in Griekenland om een onvergetelijke ervaring op te doen. Vervolgens ga je terug in de tijd, of eigenlijk terug in andere tijden, en duik je koloniaal Afrika in. Tot slot neemt het laatste verhaal jou mee op avontuur met niets of niemand minder dan de Eiffeltoren zelf. Of je fysiek de deur uit stapt of in je gedachten reist, iedereen is elke dag wel even ergens anders. Carien Touwen, Rona Lichtenberg, Guido Eekhaut en Helena Rentmeester lieten zich hierdoor inspireren en schreven bijzondere verhalen waarbij de hoofdpersonages niet alleen letterlijk ergens anders zijn... Reis, zoals je nog nooit gereisd hebt! Inhoud: Carien Touwen - De bron Rona Lichtenberg - De kleuren van mijn ziel Guido Eekhaut - Hart van duisternis Helena Rentmeester - Eiffeltoren
ISBN
9789491074530
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Parelz
Druk
1e
Verschenen
17-12-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
81 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris