De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 13,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

Twaalf prachtverhalen uit de Nederlandse sportgeschiedenis. Een kijkje in de keuken van het door Tom Egbers gepresenteerde televisieprogramma Andere Tijden Sport (NOS/VPRO). De makers van Andere Tijden Sport kijken samen met de sporthelden terug naar de belangrijke momenten uit hun sportcarrière. John Appel gaat met schaatser Henk van der Grift terug naar Noorwegen Marcel Goedhart in gesprek met de weduwe van Franz Krienbühl Klaas Hazenoot volgt Rintje Ritsma in zijn strijd tegen de bondsregels Kees Jongkind overwint met Gerard van Velde zijn afkeer van de klapschaats Marnix Koolhaas kijkt drie keer terug: naar de bouw van het Thialfstadion in Heerenveen, naar de schaatsdames die in de jaren zestig nog niet mogen meedoen aan de Olympische Spelen en naar de slinkse praktijken bij de Elfstedentocht van 1963 Marten Leurdijk laat met dartpioniers Barney, Co Stompé en de Utrechtse Dartjunkies de gouden darttijden herleven Dirk Jan Roeleven gaat met Yvonne van Gennip en haar Oost-Duitse rivalen terug naar de Olympische Spelen van Calgary Bas Schinkel neemt Hilbert van der Duim mee naar de opvallende momenten uit zijn schaatscarrière Jeroen Stekelenburg zet in Zweden ijsspeedwaycoureur Roelof Thijs nog één keer op de motor Misha Wessel ontdekt het geheim van Jan Bos
ISBN
9789000331116
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Spectrum
Druk
1e
Verschenen
14-11-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
148 pp.
Genre
Sport & Spel
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris