De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 15,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Voor op het strand, het balkon, in het park of gewoon lekker op de bank: urenlang leesplezier van succesauteur Cecelia Ahern.
Voor altijd is het verhaal van de liefde tussen Rosie en Alex. Ze kunnen niet met maar zeker ook niet zonder elkaar en onderhouden hun leven lang, vanuit alle
hoeken van de wereld, een innig contact via e-mails, brieven en een sporadisch telefoongesprek. Maar zal de liefde eeuwig onbereikbaar blijven?
In Kon je me maar zien probeert Elizabeth wanhopig haar leven en dat van iedereen om haar heen onder controle te houden. Ze neemt tegen wil en dank de zorg voor haar neefje Luke op zich, haalt om de haverklap haar zus uit de
problemen en hoort schijnbaar onvermoeid de klaagzangen van haar vader aan. Totdat Ivan zijn intrede doet in haar huishouden: een zorgeloze vreemdeling die onmiddellijk het hart van Luke wint, maar ook Elizabeth niet onberoerd laat.
Cecelia Ahern (1981) is auteur van de internationale bestseller PS Ik hou van je, die onlangs werd verfilmd. Na haar succesvolle debuutroman verschenen de romans Voor altijd, Kon je me maar zien en De plek van de verloren dingen.
Cecelia is de dochter van de Ierse oud-premier Bertie Ahern en woont in Dublin.
'Simpelweg betoverend!' Cosmopolitan
'Een ode aan vriendschap en familiebanden.' Elle
'Originele chicklit die ook nog eens diepgang heeft.' chicklit.nl
ISBN
9789049998776
Vorm
Paperback
Uitgever
Dutch Media uitgevers
Druk
1e
Verschenen
10-06-2008
Taal
Nederlands
Pagina's
768 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris