De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 24,99

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Ons eetgedrag verandert. Veel mensen willen minderen met vlees eten en gerechten maken die lichter, wat gezonder en wat minder duur zijn. Anna Jones geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten, met recepten die gezond, voedzaam, heel lekker en gemakkelijk te maken zijn. Met recepten waarin het volledige aanbod van vegetarische ingrediënten wordt gebruikt - verschillende granen, zaden en seizoensgroenten - en een alternatieve benadering van koken die niet gebaseerd is op zuivel, zware koolhydraten en gluten: dit is een boek om te koken zoals we nu willen eten. Anna Jones is chefkok, foodstylist, columnist bij The Guardian en schrijft voor diverse andere Britse kranten en tijdschriften. Ze werkte samen met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Jamie Oliver en Mary Berry. Van haar hand verschenen eerder de kookboeken Vegetarisch het jaar door en Een nieuwe manier van koken.
ISBN
9789059563537
Vorm
Paperback
Uitgever
Fontaine Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
04-06-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
352 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris