We zijn open voor afhalen!

Naast het bezorgen van uw bestellingen, kunt u bij de meeste boekhandels nu ook gebruik maken van een afhaalloket, meer over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 15,00

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 31-5-2021
Nog niet verschenen , beschikbaar vanaf 31-5-2021
Black Beauty

Gebonden

€ 15,00

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Black Beauty, de aangrijpende klassieker van Anna Sewell uit 1877, is door Natasza Tardio opnieuw verteld in moderne taal en zijn door Charlotte Dematons van nieuwe illustraties voorzien. Deze fraaie gebonden editie laat Black Beauty en de tijd waarin het speelde opnieuw tot leven komen. Black Beauty speelt zich af in het Engeland van eind negentiende eeuw, een periode waarin paarden nog een grote rol speelden in het leven van mensen. Het verhaal is vanuit het perspectief van het paard geschreven. Iets wat tot dan toe nog niet eerder gedaan was en wat de lezer direct in de belevingswereld van Black Beauty trok. Het verhaal begint als Black Beauty nog een veulen is en omgeven wordt door de liefde van zijn moeder en eigenaar. Hij groeit op tot een prachtig, zachtaardig en sterk paard dat geniet van het leven in de wei, maar dan slaat het noodlot toe. Zijn eigenaar moet afstand doen van zijn geliefde paarden en Black Beauty belandt in een wereld waar paarden niet altijd goed worden behandeld. Hij wisselt meerdere keren van eigenaar, ontmoet en verliest vrienden en krijgt het als werkpaard zwaar te verduren. Verlies, verdriet en wreedheid vormen een groot deel van zijn bestaan. Toch zorgen zijn goede afkomst, zachte natuur, doorzettingsvermogen en positieve instelling ervoor dat hij niet opgeeft. Lukt het Black Beauty om ondanks alles te overleven en uiteindelijk het geluk weer te vinden?
ISBN
9789081837293
Vorm
Gebonden
Uitgever
Ezo Wolfje
Druk
1e
Verschenen
31-05-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
224 pp.
Genre
Fictie 10+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris