De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 16,99

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 1-3-2021
Nog niet verschenen Beschikbaar vanaf 1-3-2021
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

<>Dit dagboek verrijkt je leven

We racen door de dagen, weken rijgen zich ongemerkt aaneen en we houden vele ballen hoog. We besteden aandacht aan werk, thuis en ons sociale leven Het lijkt allemaal wel te lukken. Maar: hoe was je dag écht? Hoe beleef jij zelf al die uren?

In dit journal staan geen ingewikkelde vragen of sturende opdrachten, maar krijg je vooral veel ruimte om te schrijven en je gedachten de vrije loop te laten. Door de tijd te nemen voor jezelf en bij jouw dag stil te staan, ga je bewuster en positiever door het leven. Het verrijkt je dag!

Anne Verhagen (1986, Breda) is als fysiotherapeut dagelijks bezig met het begeleiden en motiveren van anderen. Om voor anderen te kunnen zorgen, zorgt ze ook goed voor zichzelf. Al schrijvend reflecteren op en stilstaan bij de dag helpt haar daarbij. Van jongs af aan schrijft ze gevoelens en gebeurtenissen van zich af. Haar positieve ervaring met het schrijven wil ze graag met anderen delen en zo ontstond het idee voor dit boek.

ISBN
9789000376902
Vorm
Gebonden
Uitgever
Spectrum
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
176 pp.
Genre
Lifestyle
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris