De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 20,00

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 1-2-2021
Nog niet verschenen Beschikbaar vanaf 1-2-2021
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Een klassieker voor elke tuinier en plantenliefhebber Gedurende twee jaar schrijven Beth Chatto en Christopher Lloyd, twee toonaangevende tuiniers met veelbezochte tuinen elkaar trouw brieven over hun wereldberoemde tuinen en andere zaken die hen bezig houden. Het levert een sprankelende briefwisseling op waarin niets onbesproken blijft. Tussen Chatto en Lloyd was in de loop der jaren een hechte vriendschap ontstaan die hun leven in stand bleef, ondaks dat zij totaal verschillende karakters en tuinen hadden. Behalve een interessant kijke achter het tuinhek van twee wereldberoemde tuinen, staan de brieven vol tips en ervaringen van doorgewinterde tuiniers die beiden tot het laatst met hun handen in de aarde zaten.
ISBN
9789056157142
Vorm
Paperback
Uitgever
Noordboek | HLBooks
Taal
Nederlands
Pagina's
304 pp.
Genre
Tuinieren
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris