We zijn open voor afhalen!

Naast het bezorgen van uw bestellingen, kunt u bij de meeste boekhandels nu ook gebruik maken van een afhaalloket, meer over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 12,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

<>Hilarisch tweede, los te lezen, deel in fantasierijk en magisch tweeluik van Bruce Coville

Gerald had als eerste van zijn broers en zussen uit het ei moeten komen, maar hij durfde niet. Nu, jaren later, is hij nog steeds een angstige griffioen. Het lukt hem maar niet om de tiende schat te veroveren die hij nodig heeft om te mogen toetreden tot de Code der Griffioenen. Dan hoort Gerald zijn vader ook nog eens verzuchten wat een slappeling hij is. Er zit niets anders op dan te vluchten naar het mensenrijk. Als blijkt dat de kabouterwereld in nood is, ontpopt hij zich echter tegen alle verwachtingen in tot een ware held…

Een griffioen is een wezen met het lichaam van een leeuw en het hoofd van een adelaar. Volgens de Code van de Griffioenen is hij:
✔ Moedig en trots in alle situaties.
✔De bewaker van een grote schat.
✔Totaal verborgen voor de menselijke wereld.

De schat van de griffioen is het hilarische tweede deel van een betoverend tweeluik! Het eerste deel, De huiself, is in juni 2020 verschenen.

ISBN
9789000373802
Vorm
Gebonden
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
Druk
1e
Verschenen
23-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
264 pp.
Genre
Fictie 7+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris