De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 12,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Er hangt onheil in de lucht. Een sjamaan voorspelt de stamen van West-Mongolië date en zware natuurramp hen treffen. Tegen deze achtergrond redt het Mongoolse meisje Anga, met gevaar voor haar eigen leven, de gewonde schimmel Khan van de wolven. Khan heft geen brandmerk, dus mag Anga het edele dier, dat alleen tegenover haar zijn schuwheid aflegt, houden. Maar als de koning van de Chaharen, de machtigste stam, op bezoek komt in het kamp, eist zijn zoon, prins Bantje, Khan op. Anga zal met Bantje moeten strijden om het zilverwitte paard.
Een mythisch avontuur over vriendschap en trouw. Een ontroerend verhaal van een echte paardenfluisteraar.
ISBN
9789050165006
Vorm
Paperback
Uitgever
Facet
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
135 pp.
Genre
Fictie 10+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris