De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 19,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Japanse whisky behoort tot de beste whisky's ter wereld maar bleef relatief onbekend totdat deze drank aan het begin van deze eeuw aan een duizelingwekkende opmars begon. In dit boek wordt de ontstaansgeschiedenis belicht door whisky-expert Dominic Roskrow, van de eerste distilleerderij via de barcultuur van de jaren vijftig tot aan de highballs en cocktails die nu overal ter wereld in bars worden geserveerd. Met gedetailleerde proefnotities voor uiteenlopende expressies, beschrijvingen van distilleertechnieken, portretten van belangrijke distilleerderijen, interviews met sleutelfiguren en besprekingen van exclusieve whiskybars in Japan.
ISBN
9789089988737
Vorm
Gebonden
Uitgever
Librero Nederland b.v.
Druk
1e
Verschenen
01-08-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
288 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris