We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, veel van onze boekhandels weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Gebonden

€ 29,99

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Africola

Gebonden

€ 29,99

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

De Zuid-Afrikaanse keuken omvat zóveel meer dan alleen de alom bekende braai. Hij is onverschrokken, onalledaags, buitengewoon smaakvol en spannend en het eten van chef Duncan Welgemoed heeft niets halfslachtigs in zich. De chef van het Australische restaurant Africola haalt inspiratie uit zijn jeugd in Zuid-Afrika en heeft een passie voor grootse smaken en gedurfde ideeën.
Met gerechten als 'Boerewors' en 'Biltong', steak gegaard op open vuur, 'Calamari safari', Noord-Afrikaanse viscurry, 'de lekkerste worsten van het universum', 'Vetkoek' met kweepeer, en vele andere - tot op heden - best bewaarde recepten uit de Africola-keuken.

ISBN
9789464040074
Vorm
Gebonden
Uitgever
Fontaine Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
17-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
256 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris