We zijn open voor afhalen!

Naast het bezorgen van uw bestellingen, kunt u bij de meeste boekhandels nu ook gebruik maken van een afhaalloket, meer over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 15,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.

Nina Brink was de hoofdrolspeelster in de geruchtmakendste introductie die de Amsterdamse Effectenbeurs ooit beleefde. Op het hoogtepunt van de internetbubbel werd haar zwaar verliesgevende bedrijf World Online kortstondig op 47 miljard euro gewaardeerd. Nina was even de meest begeerde vrouw van Nederland. Maar de liefde van het publiek sloeg abrupt om in haat toen de koers instortte en toen bleek dat Nina zelf de meeste van haar aandelen enkele maanden eerder al had verkocht. Daarmee eindigde voor haar de beursgang in een tragedie: wel het geld, niet het aanzien. Deze onthullende reconstructie van haar loopbaan toont niet alleen het beeld van een op rijkdom en status beluste zakenvrouw, maar ook dat van haar grenzeloos opportunistische omgeving. Managers, ondernemers, artiesten, politici, advocaten en bankiers: velen dachten beter van haar te kunnen worden. Sommigen waren ook bereid daarvoor grote offers te brengen. Eric Smit (1967) studeerde economie in Amsterdam en werkte bijna acht jaar als journalist voor het zakenblad Quote. Eind 2006 was hij betrokken bij de oprichting van dagblad De Pers. Hij is medeoprichter van de website followthemoney.nl. Smits vorige boek De broncode oogstte veel lof en werd een bestseller. Over De broncode: Het boek van Smit leest als een trein. nrc Handelsblad De broncode is een onthullend boek over hoe vrije jongens, durfkapitalisten en praatjesmakers zakendoen in de wereld van de Nieuwe Economie. hp/De Tijd Het blijft fascinerend te lezen hoe hoog ondernemend Nederland het destijds in de bol had. de Volkskrant
ISBN
9789044616859
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Prometheus
Druk
1e
Verschenen
29-03-2010
Taal
Nederlands
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris