De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 6,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Laura Esquivel Malinche Een sfeervolle historische roman waarin communicatie de sleutel tot ware liefde is. In de vijftiende eeuw maakt de Spaanse conquistador Hernán Cortés in Mexico een einde aan de beschavingen van de Maya’s en de Azteken. Zijn verovering van Mexico wordt echter gehinderd door het feit dat hij de taal van de bevolking niet spreekt. Als de slavin en talenwonder doña Malinche hem als tolk gaat helpen bloeit er iets moois op tussen de twee. Maar hoe lang kunnen zij deze verboden liefde volhouden? ‘Spannende, leerzame roman.’ Vrij Nederland ‘Laura Esquivel dompelt de lezer in een geurig bad vol mystiek en noodlot.’ Esta
ISBN
9789041708861
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
Druk
1e
Verschenen
23-07-2011
Taal
Nederlands
Pagina's
224 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris