We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, veel van onze boekhandels weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Paperback

€ 20,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Vast in de Twilight Zone

Paperback

€ 20,50

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Als kind verliest Evi haar jonge moeder aan borstkanker en dat heeft een grote impact op haar leven. Ze wordt gedumpt met haar jongere broertje door haar vader en moet voortdurend verhuizen en zich telkens aanpassen aan een nieuwe omgeving. Ze krijgt te maken met een aanranding en later in haar huwelijk ontglipt ze maar nipt een aanslag op haar leven en die van haar kinderen. Ondanks dat ze telkens omringd wordt door narcistische personen ,jaloezie, afgunst blijft ze waardig en positief en is ze in staat om liefdevol, oprecht en met een mooie opgebouwde carrière sterk in het leven te staan. Om dan tenslotte als alleenstaande getroffen te worden door het noodlot op haar 54 jaar ,waardoor ze alles verliest, maar met een sterke overlevingsdrang om ook dit nieuwe gevecht aan te gaan.
ISBN
9789492883605
Vorm
Paperback
Uitgever
Berlin Books
Druk
1e
Verschenen
23-12-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
200 pp.
Genre
True Crime
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris