De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 15,94

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

'Tien Eigenaardige Verhalen' In â De Boomâ legt een ontslagen directeur op eigenzinnige wijze verantwoording af aan de rechter en gedupeerden voor zijn gedrag dat diende om een faillissement af te wenden. In â De Autowegâ probeert een chauffeur de verveling te verdrijven door een opmerkelijke rijstijl. â De Uitvinderâ toont een wereldvreemde man die met veel fantasie de meest curieuze en nutteloze uitvindingen doet. â Het Hangt Aan De Muur En Het Tiktâ gaat over een kort maar gedenkwaardig ziekenhuisverblijf. â De Therapeutâ beschrijft fragmenten uit het leven van een getormenteerde psychotherapeut. Het dagelijks leven en zijn praktijk blijken onverenigbaar. In â De Collegaâ sâ heeft een onzinnige dialoog een trieste afloop. â Zaterdagavondâ is een jeugdherinnering waarin uiterst primitieve omstandigheden nu wellicht de verbazing wekken. â Het Kippenhokâ getuigt van een doe-het-zelf-er die op verschillende fronten daar niet op berekend blijkt te zijn. â Een Oorverdovende Stilteâ belicht de gevolgen van een amuzikale invloed in de jeugd. â Convergente Lijnenâ beschrijft een zeereis met een zeiljacht, bemand door een opmerkelijk gezelschap.
ISBN
9789402112504
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
10-02-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
157 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris