De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 39,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Een goede articulatie is belangrijk, zowel in het beroepsleven als privé. Net zoals je houding en je stem, bepaalt je uitspraak mee hoe je door je omgeving wordt gepercipieerd. Voor sommigen betekent dat het perfectioneren van de uitspraak, anderen hebben behoefte aan correctie van een aantal klanken of moeten zelfs bepaalde klanken van de Nederlandse taal nog aanleren. Daarnaast word je al logopedist/spraaktherapeut dagelijks geconfronteerd met kinderen die tijdens hun spraakontwikkeling bepaalde klanken verkeerd of niet uitspreken, of met patiënten die om medische redenen problemen hebben met uitspraak. Dit oefenboek is een hulpmiddel bij het inoefenen, bijschaven of verbeteren van de uitspraak van consonanten. In deel 1 komen alle medeklinkers aan bod, in alle posities en op alle niveaus. Per medeklinker worden de meest voorkomende fouten en hun oorzaak besproken. Deel 2 bevat oefeningen voor medeklinkerverbindingen op woord-en zinsniveau. Ten slotte komen ook discriminatie-oefeningen aan bod voor klanken die vaak met elkaar worden verward.
ISBN
9789463799263
Vorm
Paperback
Uitgever
Acco uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
03-09-2020
Taal
Nederlands
Genre
Geneeskunde
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris