De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 23,50

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

De negenjarige Marijn verdwaalt in het bos en zoekt wanhopig een uitweg. Ze komt echter terecht op een verborgen plek waar een oude boswachter zorg draagt voor het bos, en de bomen, struiken en dieren beschermt. Zijn tijd is echter om en hij vindt dat Marijn best in staat is om zijn taak over te nemen, omdat ze veel belangstelling toont voor het bos en zijn bewoners. Vol goede moed begint het meisje aan die zware taak en met een toverviool maakt ze heel speciale muziek. Alles lijkt vredig in het bos, maar dat zal niet zo blijven, want enkele duistere figuurtjes ontwaken in hun ondergronds hol. Het zijn de knolletrollen, kleine wezentjes die niets liever doen dan plagen, sarren en vernielen. Marijn moet het tegen die schelmen opnemen, maar die worden gesteund door de roofdieren. Als ze op het punt staat om toch te overwinnen, komt een andere bedreiging. Een bouwbedrijf wil een groot deel van het bos kappen en er een woonwijk neerplanten. Nu is het ogenblik gekomen voor alle bosbewoners om de handen in elkaar te slaan en te vechten voor het behoud van het bos. Of ze daar in zullen slagen? Het boek bevat inkleurplaten en kleurfoto's.
ISBN
9789464059144
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
2e
Verschenen
04-06-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
89 pp.
Genre
Diversen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris