We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, veel van onze boekhandels weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Paperback

€ 16,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Tim houdt veel van voetbal en van zijn club Blauw-Wit. Het liefst speelt hij mid-voor. Samen met Lindsey van het meisjesteam beleeft hij allerlei spannende avonturen. Ze gaan kamperen in het bos en tot zijn verbazing wordt Tim door een scout uitgekozen om mee te spelen in een wedstrijd. Wanneer hij opvalt door een prachtig genomen vrije trap, mag hij door naar de selectie. In Aftrap zijn de boeken Buitenspel, Hé, scheids! en Vrije trap gebundeld. Al eerder verscheen Scoren!, een omnibus met de eerste drie delen over Tim en Lindsey.

ISBN
9789047510840
Vorm
Paperback
Uitgever
Unieboek | Het Spectrum
Druk
1e
Verschenen
19-03-2009
Taal
Nederlands
Pagina's
0
Genre
Overige artikelen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris